Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
ALFA ROMEO CROSSWAGONÁr: 1.150.000 Ft -
FORD FOCUS 1.5 TDCI TREND MAÁr: 3.447.000 Ft -
SUZUKI WAGON R+Ár: 150.000 Ft -
DACIA LODGY 1.3 STEPWAY MAGYAÁr: 4.897.000 Ft -
VOLKSWAGEN ID.3 PRO PERFORMANCE PLUSÁr: 9.997.000 Ft -
OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER 2.Ár: 4.747.000 Ft -
RENAULT MEGANE 1.5 dCi GRANDTOURÁr: 3.847.000 Ft -
FORD KUGA 2.0 TDCi ST-LINE MÁr: 6.997.000 Ft -
FORD FOCUS KOMBI 1.5 TDCI TECHÁr: 4.897.000 Ft -
NISSAN MICRA 1.5 dCi N-CONNECTAÁr: 4.347.000 Ft -
RENAULT FLUENCE 1.5 dCi BUSINESSÁr: 3.547.000 Ft -
AUDI A4Ár: 950.000 Ft